♡ 尖沙咀人气飞机✈️主题餐厅|Cabin Crew Coffee by Holly Brown ♡-近排呢一间飞机✈️主题餐厅有好多人嚟食🥰我哋就梗系要过嚟朝圣下啦💁🏻‍♀️呢间餐厅嘅外面仲有登机资料😌真系好似去左上飞机咁😍入面嘢食种类都几多 ~‼️ 而家每日8:30钟后入座,单点食物同饮品都有半价嘅优惠🤩 真系好抵食‼️- ♡ 美人鱼丹麦吐司 ♡ $138呢款丹麦吐司真系✨打卡必点!见到差唔多每一枱都有叫 ~ 一见到已经觉得好震撼 ‼️ 相机食先😛 面包香软,入口即化 配上五颜六色 唔同种类嘅彩虹糖 加埋士多啤梨雪糕同彩虹糖雪糕,食落去,带来满满嘅幸福感🥰-♡ 烧牛肉配日式温泉蛋饭 ♡ $158牛肉鲜嫩多汁,连埋滑捋捋嘅温泉蛋捞埋一齐食,简直系享受啊😍每一口都能品尝到牛肉嘅香气同蛋黄嘅浓郁。-♡ 大虾意大利粉 ♡ $168 食落唔算好辣,大虾新鲜弹牙,汤汁浓郁,意粉偏硬身👍-♡ 紫薯拿铁 ♡ $70紫薯的香气弥漫,口感滑顺,紫薯蓉喺哂底部~ 搅匀饮成杯都系满满嘅紫薯味👍❥ #⇢店铺资料:Cabin Crew Coffee by Holly Brown (尖沙咀)尖沙咀弥敦道132号美丽

近排呢一间飞机✈️主题餐厅
有好多人嚟食🥰
我哋就梗系要过嚟朝圣下啦💁🏻‍♀️
呢间餐厅嘅外面仲有登机资料😌

真系好似去左上飞机咁😍
入面嘢食种类都几多 ~

♡ 美人鱼丹麦吐司 ♡ $138

呢款丹麦吐司真系✨打卡必点!
见到差唔多每一枱都有叫 ~
一见到已经觉得好震撼 ‼️
相机食先😛
面包香软,入口即化
配上五颜六色 唔同种类嘅彩虹糖
加埋士多啤梨雪糕同彩虹糖雪糕,
食落去,带来满满嘅幸福感🥰
♡ 烧牛肉配日式温泉蛋饭 ♡ $158

牛肉鲜嫩多汁,连埋滑捋捋嘅温泉蛋捞埋一齐食,简直系享受啊😍
每一口都能品尝到牛肉嘅香气同蛋黄嘅浓郁。
♡ 大虾意大利粉 ♡ $168

食落唔算好辣,大虾新鲜弹牙,
汤汁浓郁,意粉偏硬身👍
♡ 紫薯拿铁 ♡ $70

紫薯的香气弥漫,口感滑顺,
紫薯蓉喺哂底部~
搅匀饮成杯都系满满嘅紫薯味👍

⇢店铺资料:
尖沙咀弥敦道132号美丽华广场一期2楼228号舖

🔍寻找同区美食📍
➾ #矿泥黄X尖沙咀
#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去处 #香港小店 #相机食先 #手机食先#拍拖好去处
#香港美食地图#香港美食指南

• 美人鱼丹麦吐司