2023-05-05 517 浏览
五一惩罚祭大家惩罚咗黄店未啊٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و惊安应该无人唔识 次次食完都大满足🥺❣️惊安九宫格盛盒 ($588)呢个都几推荐‼️每格有两三块牛肉 可以试哂咁多款 仲要唔驶谂嗌咩💯店员会附上一张九宫格卡片 平时成日都唔太分到啲牛肉 呢个位都几细心 可以知道自己食紧啲咩(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)因为太多款我就唔逐一介绍喇 大部分都几有牛味 而且入口即溶 最深刻就系下面个几款✨▫️特上牛舌心厚切牛舌有咬口之余 一啲都唔韧 而且不失牛舌爽口质感😋▫️沙巴当砖都几重牛味同油香 完全做到入口即溶 但我自己觉得有啲似油膏(?)😂 我自己比较钟意下面个款多啲😛▫️牛颈脊牛颈脊系我都几钟意食嘅部位🤤口感软嫩 牛味都几重 超juicy🤤▫️壶渍牛肋条腌得都几入味 食落去肉质同样软嫩 但比较有咬口 都要咬耐少少先吞到🤣🤣❣️紫菜月见饭 ($28)呢个系必点❗️紫菜拌饭配上日式鸡蛋呢个组合真系无得输 充满咸香味 捞埋烧好嘅牛肉一齐食一流 本来谂住每人食几啖就算 点知每人食咗接近一碗😂❣️和牛多士 ($248)和牛同多士都超酥脆 油脂劲香 再加埋黑松露芥末酱 劲夹 一啲都唔油腻 好想食多几旧🥺❣️和牛棒 (附月见) ($48)无谂过和牛都可
五一惩罚祭大家惩罚咗黄店未啊٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
惊安应该无人唔识 次次食完都大满足🥺

❣️惊安九宫格盛盒 ($588)

▫️特上牛舌心
厚切牛舌有咬口之余 一啲都唔韧 而且不失牛舌爽口质感😋

▫️沙巴当砖

▫️牛颈脊

▫️壶渍牛肋条
惊安九宫格盛盒

❣️紫菜月见饭 ($28)
紫菜月见饭

❣️和牛多士 ($248)
和牛多士

❣️和牛棒 (附月见) ($48)
无谂过和牛都可以拌生鸡蛋食 蛋浆令口感更为顺滑
和牛烧至外脆内软 一啲都唔腻 而且超juicy🥺

❣️蟹肉吉列和牛棒 ($48)
两款串烧都好特别 就忍唔住嗌哂😋
吉列和牛同样外脆内软 上面舖满蟹肉 都几唔错㖞😋
蟹肉吉列和牛棒

顺带一提 佢地嘅生啤做紧买一送一 食烧肉必点 超抵❗️
但真系人流比较多 要记得book定位先‼️

推荐指数:🌟🌟🌟🌟🌟
【𝐏𝐫𝐢𝐜𝐞: 3.5/5 𝐅𝐨𝐨𝐝: 4.5/5 𝐄𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭: 4/5】

#siu4mai_私心推荐
惊安九宫格盛盒