2024-02-01
同阿女系尖沙咀睇完戏之后佢话好肚饿即刻揾下有咩岩食!睇到上次系观塘食过嘅龙点心🥟原来尖沙咀都有🤩即刻过去食点心🥰今次我哋见到有新野!当然要试吓佢啦!😋香辣鸡软骨烧卖大大粒烧卖上面加入鸡软骨,食落同传统烧卖既质感有好大对比,口感丰富!钟意佢有少少辣,特别系鸡软骨好好味🤤😋烟肉萝卜糕金黄色萝卜糕,外层卷上咸香烟肉🥓同埋少少蛋黄酱。口感非常有层次,味道又香口👍🏻岩晒我地一家😆😋蟹粉香波菜虾饺呢个虾饺净系卖相已经好吸引!D蟹粉mix埋入去个虾饺入面,咬落去就食到好香既蟹粉❣️闪闪好钟意食,佢食晒三粒😆😋黑金流沙包软绵既黑碳包包,配上流心奶皇,伴随著咸蛋黄既咸香,非常满足!又系😋闪闪最爱😍😋淮杞螺片炖竹丝鸡汤爸爸必饮既汤😆大大碗劲足料!😋黑芝麻糊到闪妈最钟意既糖水😍天气冻食返碗香喷喷暖笠笠既芝麻糊真系好满足😌新年一定吾少得同屋企人饮茶食点心,呢度就非常适合喜庆节日,而且仲有房可以book!呢间尖沙咀分店嘅包厢可以容纳12人🤩(湾仔店包厢可容纳10人👍🏻)临近新年,龙点心仲有得卖原盒萝卜糕桂花马蹄,俾大家带来返屋企庆祝新年🥰
即刻揾下有咩岩食!
睇到上次系观塘食过嘅龙点心🥟
原来尖沙咀都有🤩即刻过去食点心🥰
今次我哋见到有新野!当然要试吓佢啦!
😋香辣鸡软骨烧卖
😋烟肉萝卜糕
😋蟹粉香波菜虾饺
😋黑金流沙包
😋淮杞螺片炖竹丝鸡汤
爸爸必饮既汤😆大大碗劲足料!
😋黑芝麻糊