好耐冇食串烧好挂住!呢间串烧店价钱都几抵,难怪爆晒场,味道唔错每一串份量足料,可以再encore!𤇭月三点真心推介分量足而且好食,月见和牛超正,佢哋𠮶只生鸡蛋配上嫩滑生牛肉😍免治吞拿鱼他他有少少cream cheese香,食到停唔到。白鳝都好正架,肉厚够弹牙,鱼皮仲要烧得脆口。横隔肌set 岩晒钟意牛嘅朋友仔,一次过食几款口味横隔肌有咬口,推介蒜香😃鹅肝同鸡翼都系我嘅至爱,谂唔到佢哋两个都有crossover 蓝莓鹅肝酿鸡翼😱一咬开真系有件鹅肝喺入面,然后仲有原粒蓝莓,超钟意食鹅肝,鹅肝令到鸡翼内里更加软滑,而外层鸡皮烧得脆脆哋!柚子鸡非常之正,有鸡皮嘅鸡肉串果然唔同,除咗鸡皮香脆之外,上面𠮶啲柚子非常之惹味。秋葵豚肉卷非常出色,因为豚肉嘅脂肪比较多烧完之后会脆,秋葵就可以平衡返成个油腻感。最后加咗个清酒煮蚬,蚬肉好大只,冇沙,清酒汤底好饮!𤇭月串烧居酒屋 (尖沙咀)尖沙咀厚福街12-12A号蓝马商业大厦2楼

白鳝都好正架,肉厚够弹牙,鱼皮仲要烧得脆口。

最后加咗个清酒煮蚬,蚬肉好大只,冇沙,清酒汤底好饮!

𤇭月串烧居酒屋 (尖沙咀)
尖沙咀厚福街12-12A号蓝马商业大厦2楼