2024-01-16 2181 浏览
❣️必食又高质火锅店❣️之前午饭有来试过,但系有同事提议夜晚来一餐食饭,所以今日黎左,到店见到都几多人等位,但都好快入座🕣环境: 舒服宽敞又有大卡枱,一部独立的电视机📺美食:🥘1️⃣椰子鸡煲汤好甜:好重又香浓椰子味,只鸡又滑嫩又多肉,鸡肉数量份量足,萝卜好新鲜,而且加入汤后,萝卜特别甜同美味2️⃣大头虾:🦐一碟有3只,每只都大大只,钓完后夹上黎椰子香加埋大头虾的鲜味系良好配搭,3️⃣西班牙橡果黑毛猪🐷片:猪肉片系唔错的水准,猪味浓,食落去有口感又几弹牙4️⃣牛胸爽🐂:第1次试,好有食鹅肠感觉爽同脆咁,真系几惊喜!酱汁: XO酱可以拣而且好足料🍽️服务:一见我地入黎就带位,而且都系好快上碟,完全系贴心,加分!👩🏻‍💼而且呢度价钱都唔会太贵,服务又好周到,我同家人都会再来一试,十分推介客人来呢间试!💞
❣️必食又高质火锅店❣️

环境: 舒服宽敞又有大卡枱,一部独立的电视机📺

美食:🥘

酱汁: XO酱可以拣而且好足料🍽️