2024-10-21
😍一直都好钟意食铁板烧,无论喺香港定日本,我都有食过~其中一间就系呢间喇!我同男朋友去里木庆祝我哋拍拖一周年纪念日❤️拣咗赘沢铁板餐,我哋食咗唔同海鲜、肉类同埋炒饭,仲有汤同埋甜品🍰添~每一款菜色摆盘都好精致👍🏼,见到都想快啲放入口.赘沢铁板烧包括有:🔹时令海鲜沙律🔹日本爱知县白象拔蚌🔹爱尔兰蛏子🔹福冈县甘鲷🔹南非鲍鱼🔹澳洲龙虾🔹日本鹿儿岛黑豚肉食咗之后就唔止卖相满分,味道口感亦都超高水准⏫️,性价比超高,绝对系顶级嘅食材,我哋食得津津有味😘。先讲海鲜🦪类菜色,食落去真系冇腥味😍,非常新鲜,肉质软嫩😚,唔需要用力咀嚼😙,几乎入口即溶喺口中,味道亦都一流👍🏼,真系好食☺️。黑豚肉好有嚼劲弹力嘅口感🥰。爆发嘅肉质拥有浓厚嘅鲜味,令人食得食指大动✌🏻炒饭,汤同甜品都烹调得十分出众💯,喺呢度食真系会令人难以忘怀嘅体验❤️
每一款菜色摆盘都好精致👍🏼,见到都想快啲放入口
赘沢铁板烧包括有:
🔹时令海鲜沙律