之前网上都见过呢间餐厅几受欢迎,不过就冇特别理会。但今次经过见到门口真系几靓㖞,所以我忍唔住想试下。佢哋装修都系比较优雅嘅西方风格,睇到人哋上菜摆盘都系都好靓好优雅。🧜‍♀️首先呢一道菜就系日式mix西式嘅🦪香煎北海道带子蟹肉蟹籽明太子忌廉扁意粉🍝。只碟都已经好靓,然后佢有啲香草做装饰,成个菜色嘅视觉系一个斜三角形,所以摆得几靓。👁️再来🐖法式脆皮乳猪配蜜糖芥末汁🐝净系见到呢个烧乳猪嘅脆皮已经好想咬落去,索索声咁真系好正。法式嘅乳猪有咩唔同呢?我谂可能系烹调方法,佢呢度系用蜜糖芥末汁去烹调,所以食落去嘅时候,甜得嚟又有少少辛辣,都系几正嘅味道。回头率:8/10食物质素:8.2/10

回头率:8/10
食物质素:8.2/10