招聘中
$16,000-$18,000
月薪 (面议)

火土燒肉

Hearth Yakiniku by ATUM
唔知大家有冇试过camping去食烧肉呢🫣K11入面就有间以camping做主题既烧肉餐厅😝超有feel!就连餐具座位都好似去左露营咁好得意😝🐽月见酱烧饭团 $48必食既月见酱烧饭团🍙唔好睇佢普普通通 食落味道一啲都唔普通🥹店员提醒唔需要再拎去烧 直接捞匀食就可以😌饭团面好焦脆 酱油味同蛋黄系绝配🤤层次感好丰富😝脆脆地甜甜地好好食🥹一定要嗌黎试下‼️🐽烧肉拼盘 $398因为唔想谂既关系就嗌左个烧肉拼盘 咩都有啲咁🫣肉类都几多款下🤤分别有牛肋肉 香葱蒜末牛舌 牛胸腹 豚肋条 豚五花同鸡腿肉😳一次过试晒牛猪鸡三种🥰样样质素都不错 鸡腿肉都好嫩好好食😋🐽厚烧牛舌 $158大爱呢个厚烧牛舌❤️我地拣左苹果味噌 淡淡苹果味🍎肉质厚身得黎又唔会太韧 入口好爽口🤤加埋柠檬汁🍋味道更加提升✨好好食🥹🐽松阪猪颈肉 $98猪颈肉上面用左烧肉汁调味 食落去好惹味😋肉质爽口软淋 不错😌🐽柚子梅素冷面 $58意外地好食既冷面之一😳系一个好清新既配搭🌼食落去酸酸地超开胃‼️完全系一啖接一啖停唔到口🥹梅既味道唔会好突兀 呢个配搭完全可以!仲好啱配烧肉食 解腻一流😚

🐽月见酱烧饭团 $48

🐽烧肉拼盘 $398