2020-10-29
<三眼仔葱油鸡扒饭 $55>三只太阳蛋加劲多葱油,再加埋特制豉油简直系完美嘅配搭😍🤤一大块鸡扒切开咗三旧,鸡皮煎到好脆,鸡肉有啲肉汁,食三只太阳蛋本身口感就好丰富,再用嚟捞痴住蛋汁加葱油嘅饭,搞到我哋食到「唔唔声」,仲好快咁KO咗碟饭😂,食完煲仔饭都未到🤪。<豉汁排骨煲仔饭 $68 加腊肠 $15>新鲜热辣辣嘅煲仔饭嚟到加咗豉油再冚盖一阵,再打开𠮶阵香味真系好邪恶🤤!排骨份量都算多,仲要佢嘅排骨好高质,唔会系比好细粒又多碎骨嘅你,食落系啖啖肉,好易离骨。腊肠就正正常常,一条切开一半,但都系觉得配煲仔饭必备🤪 最正系饭个part,食落粒粒分明好有米香味,最后食埋一大旧脆卜卜嘅饭焦嚟结尾💯🤤。.👫:虽然座位有啲迫,但绝对系平价又好味之选!秋冬想食煲仔饭又多个好选择😍
<豉汁排骨煲仔饭 $68 加腊肠 $15>