2024-05-12 137 浏览
呢间餐厅喺舖租几贵嘅尖沙咀嚟讲,价钱都几平民!今日同咗屋企人嚟呢度食嘢!1. 番茄豆花鱼:番茄的酸甜味与豆花的柔软口感和鱼肉的鲜嫩相辅相成,而且沙巴鱼片口感弹牙!食完夜晚都冇口渴,觉得应该冇咩味精!𠮶啲豆腐花原来大有来头,将多种香料和中草药按一定的比例配方,运用于富顺豆花蘸水的配制中!2.乌冬系冇酸味𠮶种乌冬,不错!3. 牛肉饼:竟然个皮有啲似手抓饼,有丰富的牛肉,香!多汁!4. 咸宁七:够晒咸!5. 生蚝都几鲜蛋饺𠮶个皮好似真系真材实料嘅蛋,冇好多粉!入边馅料系猪肉为主牛肉片:切成薄片的牛肉,因为腌咗佢,所以超级滑,我哋叫咗两碟,好难得系经过烹调后都可以保持了鲜嫩多汁的口感。6. 鲈鱼:鲈鱼是一种淡水鱼,其肉质鲜嫩细腻,味道鲜美!冇骨好正!7. 牛腱肥牛片:这是一种由牛腱肉制成的薄片肉片。牛腱肉味浓厚唔算好多肥!8. 半只鸡超级大份量,而且同啲汤底好夹!9. 豉油时蔬:有啲麻油香味添!而且菜心都冇咩渣!
呢间餐厅喺舖租几贵嘅尖沙咀嚟讲,价钱都几平民!
今日同咗屋企人嚟呢度食嘢!

1. 番茄豆花鱼:

2.乌冬
系冇酸味𠮶种乌冬,不错!

4. 咸宁七:够晒咸!

5. 生蚝
都几鲜

蛋饺

𠮶个皮好似真系真材实料嘅蛋,冇好多粉!入边馅料系猪肉为主

7. 牛腱肥牛片:
这是一种由牛腱肉制成的薄片肉片。牛腱肉味浓厚唔算好多肥!

8. 半只鸡

超级大份量,而且同啲汤底好夹!

9. 豉油时蔬:
有啲麻油香味添!而且菜心都冇咩渣!