2023-10-18 9 浏览
呢日收工突然好想食串烧 但又唔想同人逼住食咁热 就揾到呢间环境舒服既串烧店本身都冇抱好大期望 但估唔到又几好食呢到选择都唔少 想食既都有 饮品有特饮 睇落都唔错 落完单之后等左阵就开始上食物每张枱上面都有个烤盘系一直都热住 所以我地可以慢慢食佢都唔会冻可以chill住食首先上左鸡肉串、鸡软骨同埋烤活虾,我地叫左小辣,不过我觉得系微辣,朋友平时唔食辣话觉得够,我就再加辣粉,整体黎讲唔算辣。串烧好够味,烧得岩岩好,表面微焦入面又唔会好干,好味羊肉串都唔错,有肥有瘦食落好正!呢到仲有烧鱿鱼须!不过鱿鱼烧完比较瘦,3条都唔够喉另外仲试左薄切牛舌,呢个都有惊喜,因为照烧就唔会干,惹味多汁仲有串烧必点烧茄子,煮得岩岩好又好入味,见到呢到啲人都有点锅锅烧既金针菇,闻到好香,下次要试!最后就系烧生蚝生蚝好新鲜好甜,加埋蒜蓉既香味,必点估唔到今次发掘到高质串烧,又好岩一路倾计一路食,会再黎
本身都冇抱好大期望 但估唔到又几好食

可以chill住食

羊肉串都唔错,有肥有瘦食落好正!

呢到仲有烧鱿鱼须!不过鱿鱼烧完比较瘦,3条都唔够喉

最后就系烧生蚝
生蚝好新鲜好甜,加埋蒜蓉既香味,必点

估唔到今次发掘到高质串烧,又好岩一路倾计一路食,会再黎