2024-03-21
☘️昨天晨早去完花展,突然好想食日式串烧,平时我都喜欢去𠮶啲串烧居酒屋嘅,不过呢啲居酒屋一般都系细细间,同埋会坐得比较迫,当然坐吧枱睇住佢烧,烟雾弥漫系另有一番滋味,不过只适合夜晚。今日同妈咪就紧系想坐得舒服啲,所以就醒起可以嚟呢度,贪佢有卡位又系大大玻璃有阳光,坐得舒服啲😜☘️话食串烧紧系叫佢哋嘅午市串烧set, 好抵食仲可按个人食量叫三款,四款同五款添,每个set 有有不同组合,所以我哋拣咗两个唔同嘅,-个hk$158,-个hk$188咁就可以试多几样。 每个餐仲有沙律或汤,饭团同埋甜品饮品,绝对够饱,本来想叫多个炸鸡,俾妈咪截住,话食唔晒要我包底,所以最后都系放弃咗😂 其实食完真系好饱☘️食物质素真系唔错,员工服务态度好,因为系上楼餐厅所以人比较少,环境安静坐得好舒服,最适合同朋友饭聚. 呢度除咗串烧,仲有其他日料选择,所以都好啱一班朋友嚟,咁就可以一次试哂所有嘢了😊