2023-10-30
有日lunch同同事一齐去试下 晏昼黎讲份量系超级多 而且仲好高欣质😚😚🐽午市寿司套餐 $108好有诚意 最抵食既寿司套餐🥹绝对唔系净系比三文鱼 玉子 青瓜手卷比你🫣呢set寿司total有10件 分别系吞拿鱼 油甘鱼 赤虾 炙烧三文鱼 炙烧粒贝 荣螺军舰 蟹籽军舰 香葱吞拿鱼蓉军舰 同 吉列炸虾卷三件🤤留意寿司set只系包面豉汤唔包茶碗蒸架🥲寿司好有质素‼️吞拿鱼食落有少少鱼既油脂香味 口感唔会似擦子胶🙊油甘鱼入口都好有鲜味 好厚身 特别钟意件赤虾🤤上面仲放左蟹膏架😍只虾好大只 好爽口弹牙 好鲜甜😋三文鱼都好肥美 用火炙烧迫左啲鱼油出黎 好邪恶😈火炙粒贝 炙烧过既粒贝好爽脆又鲜甜 蟹籽军舰食落满口卜卜脆好过瘾🤣香葱吞拿鱼蓉军舰 入口即溶既感觉 最后有三件吉列炸虾卷物有惊喜🤤个炸虾仲系好脆好热😚整体黎讲呢10件都几抵食 啲寿司饭都系用左赤醋饭 好特别😋🐽香葱吞拿鱼腩丼 $128超邪恶既香葱吞拿鱼腩丼😈份量超惊人 成块吞拿鱼腩扒咁 劲厚😛仲有两块酸萝卜开胃一下 吞拿鱼腩好肥美 好有油脂香味😋口感偏向鱼蓉𠮶种 捞饭一流🤤另外仲有香葱同芝麻做点缀 令到食落更加有层次感😚🐽北海道帆立贝松叶蟹丼
🐽午市寿司套餐 $108
🐽香葱吞拿鱼腩丼 $128
🐽北海道帆立贝松叶蟹丼 $168
Lunch set会跟面豉汤同茶碗蒸 估唔到质素都唔错😋面豉汤唔会死咸 饮落好舒服 茶碗蒸个蛋好滑好好味😚呢个丼黎到𠮶阵真系有惊艳到我😳啲鱼生多到系见唔到啲饭 超夸张🤣首先松叶蟹肉系布满晒个饭面 好豪气 食得好满足🤭入口鲜甜而且冇雪味 啖啖肉好幸福啊🤤之后仲有3块帆立贝 都几大块下 一样都系好鲜甜🫣最后配埋晶凝通透既三文鱼子 虽然份量相比之下少左啲 但捞埋蟹肉同赤醋饭一齐食真系好正😋超推荐‼️
🐽三文鱼亲子丼 $148
一样都系包埋面豉汤同茶碗蒸架😉 三文鱼爱好者一定唔可以错过🫣一样又系见唔啲饭 痴线🤣成个饭面都系满满切左粒状既三文鱼 仲要大大粒☺️配埋三文鱼子 双重享受😛三文鱼都算几肥美 食落都新鲜 份量都超多🤤