2024-05-11 22 浏览
陈生最钟意食海鲜,特别系虾蟹🦞🦀。我哋今次拣左间西餐重海鲜同重肉,既可以满足陈生钟意重蛋白质又可以满足陈太食肉兽。📍JUST‘er Bar & Restaurant (尖沙咀)我哋食左:🌟门西淋牛猪仁鸡VS 虾兵蟹将 配薯条💰4901️⃣龙虾🦞:一只大龙虾超吸睛,龙虾啖啖肉,好鲜甜,特别个虾钳流埋水,餐厅帮佢改咗个好栈盏鬼既名叫多汁淫虾。2️⃣炸软壳蟹:陈生最爱😍,软壳蟹外层酥脆,内部肉质弹牙。3️⃣焗多汁猪仔骨:呢个猪仔骨最岩陈太口味,猪仔骨酱汁酸酸甜甜好开胃,猪仔骨啖啖肉,肉质厚实。4️⃣慢煮蒜香烧春鸡(半只):烧春鸡用左孜然粉做调味,好香口,鸡🐓肉嫩滑,就算鸡胸都唔觉鞋。5️⃣薯条🍟/茄汁意粉二选一,我哋拣咗薯条,薯条系幼身薯条,好脆。🌟龙虾汤 💰88龙虾汤好多龙虾,因为系用龙虾🦞肉淆,龙虾味好出,所以比普通罐头龙虾汤浓味啲。🌟玫瑰花茶💰43玫瑰花茶好大支,两个人饮已经好足够。总结:门西淋牛猪仁鸡VS 虾兵蟹将真系几抵,四个主食平均百几蚊就可以食到龙虾。餐厅以霓虹灯做装饰,港式风情mix几特别。💥餐厅依家做紧优惠: 星期日至四Like and follow 餐厅社交平台 ,每人只需消费够💰200,即

我哋食左:

🌟门西淋牛猪仁鸡VS 虾兵蟹将 配薯条💰490

2️⃣炸软壳蟹:陈生最爱😍,软壳蟹外层酥脆,内部肉质弹牙。

🌟龙虾汤 💰88

🌟玫瑰花茶💰43
玫瑰花茶好大支,两个人饮已经好足够。

💥餐厅依家做紧优惠: 星期日至四Like and follow 餐厅社交平台 ,每人只需消费够💰200,即可享有💰1 份招牌高汁猪仔🐷骨。

💥💰188 即可享用鱼料理omakase由日本直送新鲜鱼

📍JUST’er Bar & Restaurant (尖沙咀)
尖沙咀山林道13号地下A1-A2号舖