餐厅坐位唔系好多但都坐得舒服🙌🏻而餐厅嘅布置以霓虹灯为主,夜晚好有气氛🍻个日平日8点几去食都几乎满坐😉好岩一班朋友一齐食饭饮酒倾下计😆🔸JUSTER 科布 COBB 🥗$128有几款酱汁选择,今次就拣咗胡麻酱🙌🏻沙律有鸡蛋🥚车厘茄,牛油果🥑生菜,青瓜🥒烟肉,鸡肉🐣不得不说鸡肉冇雪味而且好嫩😚食落都好fresh,推介🤤🔸垃圾八爪鱼🐙$48个名好搞笑😂我都唔知点解叫垃圾八爪鱼💦八爪鱼炸好酥炸,都有好多旧💫八爪鱼大少就正常😗好岩配酒小食🍻🔸焗多汁猪仔骨配啤酒薯条🐷 $138猪仔骨好大份,有一大块加细块嘅🫶🏻汁都几好食但骨就少难切(可能我唔识切🫢肉质都还可以🤭而薯条黎到热辣辣而且好脆🍟🔸曲奇马上疯 🍪$47奶昔嘅Oreo好多,再加埋上面一块Oreo✨成本都满满Oreo😆🔸真•士多啤梨奶昔🍓$51呢个系朋友叫嘅👐🏻奶昔里面有士多啤梨酱😉应该最主要靠呢个酱💦朋友话一般般🫢

🔸JUSTER 科布 COBB 🥗$128
JUSTER 科布 COBB