2024-06-23 46 浏览
尖沙咀又有新嘅好去处啦 🙌🏻🙌🏻 「‘S Tea 天上人间茶寮」位于尖沙咀美丽华一期地库新派茶舍正式开幕!! 🥳🥳🥳 每日都不停口饮茶既我,当然要即刻去试下同八卦下啦 😉😉 一去到就见到有住五花八门既茶饮,即叫即冲,冻饮同热饮都有,而且座位都非常阔落,如果想同朋友一路饮野一路倾计,真系最适合不过啦👍🏻👍🏻👍🏻 店内既环境都好靓,有好多打卡位 ☺️☺️ 除咗有日式 🇯🇵 雅座之外,仲会有充满中国风嘅特色独立VIP房 😎😎😎 岩晒想同三五知己一路倾偈又想要小小私隐度既朋友 😉 老板娘同员工非常有礼貌,仲会主动跟进饮品既情况 👍🏻👍🏻本身比较钟意饮果茶,所以今次我就拣左呢一杯 🩷仙景冰调 「芒种 🥭」赋予清新芳香的芒果蜂蜜茉莉花茶,口感如芒果香甜在口融化,伴随着蜜糖的温润柔和,茉莉花香如繁星点点,轻盈飘逸,每一口都像花园中漫步,柔滑的口感犹如在花瓣上轻轻滑过,仿若丝绒般缠绕舌尖,品味其中,如同探访一场花香绽放的盛宴推介介数: 5星 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!! 不得不赞,上茶既时候系仲会配埋冰波底,夏天热辣辣 🌞 呢个冰波底真系一流!!🤤🤤 而且份量好大樽,一个人既话有机会饮唔晒,可以选择堂座或take a

推介介数: 5星 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!! 不得不赞,上茶既时候系仲会配埋冰波底,夏天热辣辣 🌞 呢个冰波底真系一流!!🤤🤤 而且份量好大樽,一个人既话有机会饮唔晒,可以选择堂座或take away 😉而且仲会有茶叶同叶饼卖,同埋佢哋独家出品既「’S tea 茶杯套装」 😍😍😍

• 芒种