2019-08-30 587 浏览
今日喺尖沙咀,想同啲朋友倾下偈饮下嘢,个朋友喺尖沙咀做嘢,所以就问佢有咩好介绍呀,如果饮酒墨西哥嘢食都ok, 咁我哋几个人去咗呢间嘢度食。佢六点至九点喺happy hour, happy hour大约平左三分一价钱其实都几抵饮, 我就叫咗杯magrarita系香蕉味嘅,因为佢都几大杯我哋两个人share都够饮。我哋叫咗三个唔同味既tacos, nachos, fries. 我觉得佢个nachos最好食,因为佢有啲鸡肉同埋啲芝士,再加啲蕃茄,成个味好夹。同埋因为佢啲芝士同薯片都好够热呀,所以好正。我觉得佢啲薯条同埋tacos个味道都麻麻地,100蚊先得𠮶两件,仲要唔系好多肉呀,我觉得唔系好抵食,反而个nachos 120蚊分量好够,味道又好。

• Nachos