2024-02-19
行开尖沙咀揾到呢间门口蓝色主题的快餐店价钱好合理所以入去试吓,佢哋主打 Crusti Pizza and Crusta , 采用自然发酵和橄榄油,比牛油做的更健康。Combo套餐包了 8 吋 Crusti Pizza / Crusta 、fries 、salad 、drink 、仲有只鸡翼。🧡Crusti Pizza Combo 🧡Pizza 我哋拣咗 「Indian Bombay chicken」,印度风味嘅烤鸡肉好嫩滑,仲有大量芝士、磨菇、翠玉瓜等材料,pizza饼底焗得好香好脆,每一啖食落去都好丰富。蕃薯条炸得很脆好干身唔会油腻,配埋佢哋个酱好食。🧡Crusta Combo 🧡其实我第一次食Crusta,拣咗「Juicy beef mince 」口味,挞皮有少少脆而又少许烟靭,唔好睇佢size 好似细细个,其实里面好多料好饱肚,有调味过的牛肉同炒香过的洋葱,仲有芝士薯蓉、牛肉碎等,食落好多汁。Potato fritters 系由薯仔丝洋葱丝萝卜丝等加粉炸,好香脆又唔油,令人食到停唔到口😂🧡Tender Chicken in Bombay curry sauce🧡呢个系佢地新出的产
🧡Crusti Pizza Combo 🧡
蕃薯条炸得很脆好干身唔会油腻,配埋佢哋个酱好食。
🧡Crusta Combo 🧡
呢个系佢地新出的产品,我哋叫左款「孟买咖喱酱嫩鸡饭」试吓,炒饭底配上咖喱汁的鸡肉,仲有烤鸡蛋,食落好香好有印度风味。
整体环境好干净企理,食物有特色又健康,套餐价钱亦很相宜,值得推介。