2023-06-22
今次帮衬嘅Reaction位于K11附近,虽然附近都有唔少餐厅,但佢落地玻璃嘅装修相当吸睛,入面环境都好简约舒适,好适合情侣拍拖,或者三五知己聚会倾吓偈🤓 整体嘢食质素都好好~用料同份量都诚意十足!出街食嘢唔想咁heavy,可以叫返个懒系健康嘅牛油果toast😆摆盘好精致,块包上面有好多牛油果蓉🥑同羽衣甘蓝,切开个水波蛋,将个sourdough点埋啲蛋汁一齐食劲正🤤另外个扁意粉都系足料之选,大大粒嘅带子仲有浓郁嘅黑松露白汁,令每条意粉都充满黑松露嘅味道🤓 佢哋嘅咖啡豆都系自家烘焙,现场有咖啡豆同埋咖啡工具卖,中意饮佢哋嘅咖啡记得支持下啦~🙌🏻 甜品方面又系叫咗tiramisu🤭(以前都唔中意,但近期迷上咗食tiramisu) 又系dirty嘅卖相,打卡一流😎口感好creamy,仲有淡淡嘅咖啡味,最重要系食落唔会觉得腻,有个美好嘅甜品做依一餐嘅ending十分满足!☺️
Avocado Toast
Black Truffle Seared Scallops Linguine
Flat White
Latte