🦪钟意食蚝嘅朋友请注意‼️千祈唔好错过呢间尖沙咀新开张嘅餐厅全因除咗有新鲜生蚝🦪同时有其他美食美酒供应💁🏻‍♀️而逢星期五➕六22:00⏰仲有Live Band表演🎸🎹🎵客人都可以点歌唱嫁🎤最紧要系新张期间套餐仲有买一送一优惠🈹超优惠❤️上个星期六我就系果到撑枱脚🍽️叫咗个大富蚝 Set Dinner $698/1每Set 包三款Salad & Appetizer同一个Main🤗沙律我地拣咗凯撒沙律🥗色彩好缤纷🌥️而且食材超fresh🌱加入无花果几特别💟调味酸酸甜甜好开胃😋之后生蚝加💲4️⃣8️⃣就可以享受富蚝鸡尾酒Shooters😍由三款唔同口味既生蚝🦪由淡到浓咁食用☑️继而系三色焗大富蚝包括三色芝士🧀蕃茄肉酱🍅蒜蓉牛油🧈焗蚝相对生蚝会更加惹味😋而主食分别系经典芝士肉酱千层面🍝卖相吸引而且软硬度刚刚好😋芝士有拉丝效果🙂另外嘅慢煮香辣烧春鸡🐓配大虾🦐有两件嫩滑辣辣嘅春鸡加上一只香味鲜甜十足嘅大虾🍤呢晚LIVE BAND好多歌都好有Feel🎶为星期六嘅晚上划上完美句号🔚
🦪钟意食蚝嘅朋友请注意‼️
千祈唔好错过呢间尖沙咀新开张嘅餐厅