2024-02-15
🥳好耐无食韩国菜啦!所以拣左呢间正宗既「韩珍」,餐厅走型格暗黑风,环境非常宽敞舒适,服务好野食亦好高质!👏🏻一坐底就会送上多款滋味前菜,我就最钟意鱿鱼同泡菜,仲可以无限refill好正呀!🔥调味特级牛肋条($180)牛舌($140)调味特级猪上肩肉($150)五花肉($150)👅今次主要目标系食烧肉,点左猪牛各两款,全程都有职员帮忙烧,唔使自己动手,轻轻松松等食好梳乎!最爱调味特级牛肋条肉嫩juicy,香甜好好味,牛舌惹味有嚼口,五花肉油脂感好邪恶,猪上肩肉口感超爽弹,估唔到咁有惊喜!🐷韩式猪手($260)满满一大碟,份量十足!4个人share都绰绰有余,猪皮Q弹入味,肉质松软无根,加埋伴碟既辣味腌萝卜沙律菜食,开胃又解腻呀!🍧韩式手作雪糕两只都香滑好味,豆腐比较清新,而马格利酒味比较有特色,酒味与甜味配合得啱啱好,满分💯!
👏🏻
🔥
调味特级牛肋条($180)
牛舌($140)
调味特级猪上肩肉($150)
五花肉($150)
👅
🐷
韩式猪手($260)
🍧
韩式手作雪糕