平时成日睇韩国综艺都见到d艺人成日食炸酱面同海鲜面🤩一直都好想试今次终于揾到间正宗嘅韩式中华料理🤪今次叫左炸酱面,辣海鲜汤面同中嘅糖醋肉😋首先炸酱面甜甜地都ok😙但一定要配埋个腌萝卜食👍🏻食到一半可以试下加d辣椒粉转换下口味😝之后到辣海鲜汤面🍜佢个面好足料好多海鲜🦞同埋真系几辣🥵食到我出晒汗💦但系系好食嘅😋至于糖醋肉真系好大份🤫两个人真系食唔晒🫢佢d肉新鲜炸好热辣辣🤩但个人觉得佢个糖醋汁就一般🤔都系咕噜肉好食d😂至于服务方面都唔错👍🏻冷气都够晒大😂最后韩国oppa 仲请左我地食糖🥰Overall 我觉得如果想试中华料理都可以黎呢间试下😚个人觉得系几正宗👍🏻味道:7.5/10价钱:7.5/10环境:8/10服务:8/10
今次叫左炸酱面,辣海鲜汤面同中嘅糖醋肉😋

味道:7.5/10
价钱:7.5/10