2024-12-03
好耐冇食下午茶,见到呢间好多人推介,所以去咗试吓🤣-🌸花楽日式花园下午茶 ($588/2)份量好丰富,呢个价钱嚟讲真系几抵😙🔮热气球咸点有各式刺身同精致嘅咸点,刺身几新鲜同埋几鲜甜,另外吞拿鱼蓉蟹肉最中饼几特别,融合咗日式嘅传统甜点最中饼同埋新鲜嘅吞拿鱼蓉,不妨一试🤣🐟咸点另外仲有三道咸点,分别系三文鱼刺身、炸蟹钳同埋鳕鱼干,鳕鱼干咬落好香口,而且入口松化,三文鱼刺身够厚够新鲜🥰🌸甜品最期待系食水信玄饼,配上黑糖浆入口清新,淡淡嘅花香味几特别,其余几样甜品入口嘅甜度适中,唔会觉得好漏,唔错😙🫖饮品饮品方面,拣咗南非博士茶,大大壶仲可以添饮真系几抵,而且茶嘅浓度适中,同咸点同埋甜点都好夹🫶🏻餐厅嘅装修精致,座位舒适,而且楼底好高,仲望到靓靓嘅维港海景,另外见到逢星期六夜晚食仲有8折,等我下次去试埋晚市望吓个夜景再同大家分享🤣
🌸花楽日式花园下午茶 ($588/2)
份量好丰富,呢个价钱嚟讲真系几抵😙
🔮热气球咸点
🐟咸点