2024-12-21 79 浏览
有无人同阿龚一样好钟意食拉面?!🍜佢仲成日捉埋阿猪去食😎.1. 灸烧豚肉味玉拉面($88)呢款拉面就比较浓味,汤底都几杰身。👦🏻就觉得浓味咗少少😋而个豚肉虽然得一片,但都几厚切👍🏻够晒有口感!唔会好似一啲拉面得一片仲要劲薄😂食完好似无食过咁😅瘦肉中带有好靓既油花,唔会好肥腻😍。面嘅份量都几多🍜,我咁大食都觉得饱肚(🤭其实阿猪分咗啲面比佢食)最重要就喺佢落咗唔少葱🥗💪🏻呢点就加晒分啦🤪.2. 鸡叉烧味玉鸡白汤拉面($88)食得比较清既朋友可以拣呢个汤底🥳。因为我平时都好中意饮清鸡汤,但呢个汤底都比较浓郁,反而鸡汤味唔算好特出,可以当猪骨汤黎饮😂。鸡件系大就大块中几厚,但肉质就偏"鞋"😦面既份量好足✅面唔算弹牙,普通水准。溏心蛋黄好流心,配上滑溜蛋白。只蛋系做得几出色!💘🥳.✏️阿龚
有无人同阿龚一样好钟意食拉面?!🍜佢仲成日捉埋阿猪去食😎
1. 灸烧豚肉味玉拉面($88)
2. 鸡叉烧味玉鸡白汤拉面($88)
✏️阿龚