2022-07-21
母亲大人生日梗系唔悭得🎂🎈上网见到呢间餐厅既寿司好吸引好有特色,妈咪又未食过omakase😋,就一于试吓佢,希望唔好令妈咪失望🥰餐厅感觉几舒服,服务都好周到😗见到餐厅有好多唔同既清酒比客人选择,我同妈咪都唔饮酒所以无试过😂呢到啲寿司🍣真心正🤩 北海道帆立贝,帆立贝上面晒左啲竹炭盐,咸咸地吊返帆立贝既鲜甜味出黎,好好味😋我到而家都仲挂住紧呢旧寿司😔大拖罗🥢用紫菜包住炙烧左既大拖罗黎食,感觉入口无咁油😍成件事个味道好夹😎松叶蟹三文鱼子🦀 劲好味!!! 拆晒啲蟹肉出黎啖啖肉 好鲜甜🥰🤩 衬埋咸咸地既三文鱼子一齐食 真系无得顶🤭 最顶仲要有啲金箔系到点缀下❤️大爱最后呢餐饭当然无令母亲大人失望喇😊 啲寿司咁有特式,鲜甜又好味 我都好满意😝 妈咪仲问我几时再去食😒
呢到啲 寿司🍣真心正🤩 北海道帆立贝,帆立贝上面晒左啲竹炭盐,咸咸地吊返帆立贝既鲜甜味出黎,好好味😋我到而家都仲挂住紧呢旧寿司😔 大拖罗🥢用紫菜包住炙烧左既大拖罗黎食,感觉入口无咁油😍成件事个味道好夹😎 松叶蟹三文鱼子🦀 劲好味!!! 拆晒啲蟹肉出黎啖啖肉 好鲜甜🥰🤩 衬埋咸咸地既三文鱼子一齐食 真系无得顶🤭 最顶仲要有啲金箔系到点缀下❤️大爱