📍Arte by Padaria(海港城)呢间甜品喺K-11 Art Mall & 海港城都有分店。之前帮衬佢哋嘅可颂波波,好特别好得意,今日收工经过见到个慕斯挞真系卖相好吸引,所以买咗2个同屋企人share~🌰焦糖合桃慕斯挞 $58呢个真心推介大家去试下,我个人真系好钟意。层次非常丰富。挞皮好脆周围裹满核桃粒粒,真系特别浓香。配上入边多层次嘅内馅,有焦糖味又有很浓的核桃味,真系好正吖🤤呢个挞亦好适合share,一人一半真系啱啱好,份量都算大。🫐蓝莓杏仁慕斯挞 $58超靓超多大大粒嘅蓝莓,蓝莓堆得好高,颜值真系好高,适合打卡吖!蓝莓酸酸甜甜,下边有一层系蓝莓酱,挞皮硬度适中都系脆嘅。整体酸甜口感丰富,唔会好甜。今次创意慕丝挞系列用上多种极受欢迎的水果及坚果作主调,6款口味以「浪漫」的法式甜点风格装饰,各有其独特美感,令视觉、味觉获得同步享受!大家有兴趣都去试下啦~♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡🍴门店: Arte by Padaria (尖沙咀)📍地址:尖沙咀广东道5号海港城海洋中心3楼Kiosk 9💸消费:58@♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
📍Arte by Padaria(海港城)

呢间甜品喺K-11 Art Mall & 海港城都有分店。

🌰焦糖合桃慕斯挞 $58

🫐蓝莓杏仁慕斯挞 $58

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

🍴门店: Arte by Padaria (尖沙咀)
📍地址:尖沙咀广东道5号海港城海洋中心3楼Kiosk 9
💸消费:58@