2021-12-06
同男朋友又出尖沙咀行街街,拣左呢间环境装修都一流嘅西餐厅撑下台脚😘😘座位舒适又地方阔落☺️☺️最啱慢慢坐低食嘢倾下计🥳🥳烧安格斯肉眼扒(10oz)配野菌红酒烧汁$388主菜就叫左烧安格斯肉眼扒🥩🥩,配上红酒烧汁,肉眼扒嘅肉汁丰富,红酒烧汁会令整块扒变得更加惹味。另外,餐厅已经切好左一块块,每一个望落去都好吸引,令人食指大动🤤🤤🤤香辣蚬肉阔条面$178另一款就叫左香辣蚬肉阔条面,一上台嘅时候已经香味扑鼻😋😋蚬肉又鲜甜,肉质又饱满,份量都好多🤩🤩配上香辣嘅煮法令个味道提升多一个层次,更加升华蚬肉嘅鲜味🤩🤩Romantic story(Rose, Orange Juice, Lime Juice, Soda)$78比佢呢一个咁有美感嘅名吸引左,玫瑰🌹嘅香味溶入晒系呢杯饮品入面😋😋每一啖都令人回味无穷Espresso martini(Vodka, Kahlua, Bailey’s, Milk, Espresso)$88另一杯都系我自己好钟意嘅cocktail🤤🤤🤤结合左咖啡同调酒,系一杯饮品入面有唔同层次味道,而且口感十分顺滑,非常有水准👍🏻👍🏻
烧安格斯肉眼扒(10oz)
配野菌红酒烧汁
香辣蚬肉阔条面