呢间人气韩国菜系由韩国人主理 够晒正宗🥰之前都去过铜锣湾分店 喺尖沙咀嘅分店最有feel!!户外露天用餐位系红色透明胶帐篷 真系好似去左首尔咁呀🏕️.📌韩式前菜 $free泡菜超好食refill左两次 味道唔会太咸/太辣 好适中嘅甜辣 口感爽脆🌶️🥬仲有麻油翠玉瓜, 甜酱肠仔, 凉拌茄子 款式特别 可以无限refill架🥒🥓🍆.📌 Bingo特制紫菜包饭 $80原本系配牛肉 我转咗炸虾 特制款比普通多咗芝士 增添份咸香味🧀️虾肉爽弹 炸皮薄脆唔油腻🍤内馅仲有鱼糕, 鸡蛋, 红萝卜丝, 青瓜, 牛蒡, 酸萝卜, 生菜碎 口感丰富 味道清爽🍥🥚🥕🥒🥬饭得薄薄一层 麻油香唔出 饭粒较松散 唔会太强饱腹感 系清新之选🍙.📌玫瑰酱年糕锅 $188呢个必食呀 同朋友都觉得劲出色‼️汤底完全系浓香版嘅韩国卡邦尼辣鸡面😍拉面好索汁 每一款配料都沾满酱汁 再捞埋块芝士 冇得输🧀️年糕份量都几多 不过就硬左啲啲🤏🏻鱼糕超软淋 本身嘅甜 加埋个酱 好惹味 配料仲有半只鸡蛋同香肠🍥🥚记得趁热食 冻左个汁变杰 就会比较腻🔥唔好嘥个酱 识食一定系将紫菜包饭浸落去 一流😏.📌(中)韩式烧烤套餐 $420中份都劲大份 有大两块

📌韩式前菜 $free
韩式前菜

📌 Bingo特制紫菜包饭 $80

📌玫瑰酱年糕锅 $188

📌(中)韩式烧烤套餐 $420
中份都劲大份 有大两块猪肩肉同猪腩肉🐽
店员会帮手烧肉 再切成一旧旧 仲会炒香配菜 懒人最爱😎
(中)韩式烧烤套餐
猪肩肉虽然瘦啲 相对冇咁嫩滑 但猪香味好浓郁🥩猪腩肉肥瘦均匀 层层相间 肉质软嫩 烧过之后 迫左啲油份出嚟 猪嘅油脂香十足 猪皮好爽弹🐷
(中)韩式烧烤套餐
配料有: 生菜, 酸辣泡菜, 香甜洋葱, 蒜头, 鸡髀菇同薯仔片 用生菜包晒所有材料 唔洗加酱汁都劲滋味🥹
韩式前菜