位于尖沙咀N3出口 从外观就超吸引既cafe 餐厅坐位多之余 空间十足🧚🏻‍♀️🌿〰️食物方面都不错🙌〰而且️好多都适合素食人士呢!🥑Avocado Toast $98牛油果|水波蛋|羽衣甘蓝|菲达芝士|烟红椒粉|脆鹰嘴豆丨法国葱|黑麦芽亚麻酸面包超喜欢呢个Avocado Toast🥑💚〰️非常足料!唔好睇佢细细个 满满牛油果加埋两只水波蛋 好饱肚🤣值得一提面包 唔会太硬身🤤👍🍔Baked Portobello w/ Black Truffle • Scrambled Eggs Burger $105大啡菇|黑松露炒蛋|罗马生菜|黑松露蛋黄酱|松露芝士粉|炸番薯条|手工汉堡包见到大啡茹 黑松露呢啲keywords就😍〰️配料加入好多黑松露元素🖤🩶〰️我的最爱❣️炒蛋多到满泻 超夸张🤣另外手工满堡包超赞🥰好soft〰️炸番薯条🍠份量都几多 食完又系好饱 好满足🫶🍝Parma Ham Arugula Linguine $98巴马火腿|火箭菜|车厘茄|蒜片|本菇|油浸干蕃茄丨扁意粉意粉相对较前面两款普通 味道偏淡 感觉都几健康〰️意粉口感都几好❣️☕️Mocha $52朋友点了一杯 #mocha 味道不知道如何?

🥑Avocado Toast $98

巴马火腿|火箭菜|车厘茄|蒜片|本菇|
油浸干蕃茄丨扁意粉

☕️Mocha $52
朋友点了一杯 #mocha 味道不知道如何?但拉花技术会唔会太强😍🦄