2019-01-18 58 浏览
香港人生活节奏快,咩都追求快靓正,呢间带来日本立食文化既餐厅就岩晒大家~近圣诞节既周末行完街,竟然俾我见到呢间新店无好似平时咁长龙,俾左机会我去食~虽然系企系度食,但都无影响间野俾人既舒适感,仲有位挂袋同充电,司傅好企理,睇住佢地整寿司都系一种享受,仲会好细心上菜前同你讲解系咩寿司~叫左个特上寿司盛合(8件)当中既寿司有金目鲷深海池鱼帆立贝油甘鱼赤生全部都好鲜甜唔系讲笑,再配杯热茶,好叹~特别要讲:生菜包三文鱼寿司🍣 创新得黎劲好食,沙律酱同铺系面既蕃薯丝配上三文鱼寿司,系超夹,又解腻~三文鱼籽军舰(多到满泻)同甜虾寿司洒上橙皮,食起黎好fresh,而妈妈叫既自选寿司🍣当中最特别既系明太子帆立贝同辣舌拿鱼军舰,睇到呢度既司傅真系好用心做好每一件食物,好欣赏佢地~

叫左个特上寿司盛合(8件)
当中既寿司
金目鲷
深海池鱼
帆立贝
油甘鱼
赤生
全部都好鲜甜唔系讲笑,再配杯热茶,好叹~

特别要讲:
三文鱼籽军舰