【🥰精品高质咖啡店☕️】💖 ☕️URBAN Coffee Roaster (碧仙桃路)🍝😍📍尖沙咀碧仙桃路7号美丽都大厦地下44号舖🔗https://s.openrice.com/QrbS0QJ4700~uCpsKBA💠✴️伯爵茶安格斯牛面颊意粉🐮🍝✴️好特别嘅菜式😍未试过食意粉会有淡淡嘅伯爵茶香味🤤安格斯牛面颊食落口唔会太肥腻,食落口肉质幼嫩中带少许咬口,非常软腍🤗🤤👍🏻牛味好重好香浓!意粉弹牙爽口😬好味😋🩷💠✴️卡邦尼烟猪腩意粉🐷🍝(加配煎蛋两只🍳)✴️好creamy🥰最值得赞赏嘅就系食哂成碟意粉都无腻嘅感觉🤤👍🏻😍 烟猪腩脆卜卜,香脆可口😬意粉弹牙有嚼口,配埋卡邦尼酱汁口感柔滑,仲有我另加配左煎蛋,㶶边煎蛋,蛋黄半生熟,夹埋黎食仲有浓郁嘅蛋香味🤗好满足💖💠✴️法式焦糖班戟🥞✴️🥰有惊喜嘅甜品💖👍🏻👍🏻三层厚厚嘅班戟🥞配上忌廉浆,班戟面仲有焦香嘅焦糖,好吸引🤩🤤好快就清哂成碟甜品🍮🥞好好味😋💠Hot 75% Chocolate (Milk)🍫🥛平时饮热朱古力奶就饮得多😂第一次有得拣朱古力奶嘅浓度🤗🍫 好浓郁的朱古力味,唔会太甜!啱哂我✌🏻💠Iced Matcha Latte (Milk)绿茶味
【🥰精品高质咖啡店☕️】

📍尖沙咀碧仙桃路7号美丽都大厦地下44号舖

💠✴️伯爵茶安格斯牛面颊意粉🐮🍝✴️

💠✴️卡邦尼烟猪腩意粉🐷🍝(加配煎蛋两只🍳)✴️

💠✴️法式焦糖班戟🥞✴️

💠Hot 75% Chocolate (Milk)🍫🥛

💠Iced Matcha Latte (Milk)
绿茶味浓厚🍵有微微的苦涩味,正正系最好饮嘅抹茶拿铁,无得弹👍🏻😬

🍴 餐厅环境舒适👍🏻🤗店员服务态度好好,上菜速度快😊好味,性价比高🤤😋会再帮衬🩷