之前咁啱农历新年,所以双鱼小姐嘅装饰都充满新年报纸,无论系熊啤啤嘅头饰或者饰物都有红色元素,而家都增添左一块镜可以喺度自拍呢!草莓蛋白轻奶油罐子蛋糕 $45表面铺上好多士多啤梨粒,轻奶油食落感觉轻盈不厚重,再加埋多汁嘅士多啤梨,好快就可以K.O.一罐焦糖脆饼榛子朱古力软心曲奇 $45软曲奇系由红糖同天然香草酱制成,内馅就系坚果榛子朱古力,装饰上面有Lotus焦糖饼干,所以整体带有坚果香味,甜度啱啱好开心果流心麻糬牛油松饼 $45呢款系店内嘅Best Seller,小编同样建议要翻热先食,咁就可以食到麻糬拉扯嘅口感,再加埋开心果酱同脆脆嘅牛油松饼,层次好丰富!店家很贴心地列出所有曲奇的卡路里,可以食得安心同放心啦!手工榛子牛油曲奇铁罐礼盒 $128有三款口味,总共有18块!铁盒嘅包装切精致,无论系当下午茶咁食,或者系买来送俾人当礼物都好得体。

草莓蛋白轻奶油罐子蛋糕 $45

焦糖脆饼榛子朱古力软心曲奇 $45