5天前 0 浏览
📍柴夫人鱼馆味道:⭐️⭐️⭐️⭐️❶招牌豆花鲈鱼 $218鱼片厚度适中 爽滑同时又无骨🦦除左鱼之外仲有其他配菜 例如芽菜同薯仔❤️呢个菜式提供左唔同辣度比客人选择🙊而我哋就拣左小辣 同样香浓惹味 令人一试爱上👍🏻要嚟送饭真系一流🍚❷牛健肥牛片 $68牛健肥牛片肥瘦适中🐮口感柔软多汁 牛味浓郁🐄❸午餐肉 $22午餐肉质地软嫩 口感细致🎶味道鲜美 带有微微既咸香🙌🏻❹竹笙 $22竹笙味道鲜美 口感爽脆 而且超挂汁💧浸一阵好快就食得🦷 ❺鸭血 $12鸭血呈暗红色 新鲜饱满 无任何嘅腥味🦆❻鲜菇 $12鲜菇食落超多汁 而且菇味浓厚 口感爽弹🦷❼红糖糍粑(大)$33红糖糍粑同平时食到嘅唔同😈红糖系用夹心既形式呈现💖食落甜而不腻 口感绵密😍红糖既香甜同糍粑既黏滑完美结合🍢❽咸柠七 $29咸柠七同平时饮到既味道无异🤣甜中带咸 加上柠檬同七喜嘅清爽 入口冰凉🧊👩🏻‍🍳尖沙咀金马伦道27号东辉大厦地舖👩🏻‍🍳#hkfoodie #foodiehk #hkblogger #bloggerhk #尖沙咀 #尖沙咀美食 #香港美食 #尖沙咀食咩好 #尖沙咀好去处 #香港好去处#香港食咩好 #打卡 #食好西 #相机食先
📍柴夫人鱼馆

❽咸柠七 $29
咸柠七同平时饮到既味道无异🤣
甜中带咸 加上柠檬同七喜嘅清爽 入口冰凉🧊

👩🏻‍🍳尖沙咀金马伦道27号东辉大厦地舖👩🏻‍🍳

#hkfoodie #foodiehk #hkblogger #bloggerhk #尖沙咀 #尖沙咀美食 #香港美食 #尖沙咀食咩好 #尖沙咀好去处 #香港好去处#香港食咩好 #打卡 #食好西 #相机食先 #手机食先 #吃货 #多国菜  #尖沙咀川菜 #水煮鱼 #麻辣 #柴夫人鱼馆 #酸菜鱼 #烤鱼