CHAGEE 霸王茶姬

【尖沙咀茶饮新店🍵|打工仔提神必备选择】🐨伯牙绝弦 $28推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐绝对明白点解舖头新开已经排晒长龙,同普通肥仔水唔一样,佢唔系用茶粉冲,而真系用茶山嘅茶叶加热水冲!!仲要话唔满意可以重冲~绝对系信心嘅保证😯😯 哩杯系原叶鲜奶茶~ 啲绿茶香味浓,鲜奶茶入口顺滑,提神醒脑,食完晏昼解腻一流👅唔怪得知可以做到招牌,日卖几千杯!.🐨春日桃桃 $34推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐OT开工开到颓,想奖励自己就一定要拣佢啦!!!佢系严选金观音乌龙茶做茶底,再加入真实水蜜桃汁入茶,再配以白土雪顶同无花果碎~ 口感层次丰富!!!幸福感满满,佢仲俾到你一种凉浸浸嘅感觉~ 宜家夏天饮就啱晒啦!.⌫现市门市仲有小游戏玩可以 赢取周边有得饮又有得玩!——☼——☼——☼——☼——☼——CHAGEE 霸王茶姬 📍地址:尖沙咀河内道18号K11购物艺术馆地下G29号舖🐨推荐度:😋😋😋😋😋/5 🪸环境:👾👾👾👾🗣️服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻📸食物打卡度:💡💡💡💡💡

【尖沙咀茶饮新店🍵|打工仔提神必备选择】
🐨伯牙绝弦 $28
推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐
🐨春日桃桃 $34
推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐
⌫现市门市仲有小游戏玩可以 赢取周边有得饮又有得玩!
——☼——☼——☼——☼——☼——
CHAGEE 霸王茶姬