2019-01-28
今曰同屋企人去左尖沙咀行街shopping,到左夜晚唔知食乜,一人一个意见,谂谂吓不如食放题,之前食过旺角间日悦极尚放题都觉得好唔错,今次就近试尖沙咀。首先一入眼中间位置放满晒野食,有新鲜海鲜,沙律吧,凉盘,甜品,汤水,2边是座位,方便客人系中间攞野食,位置都好阔落,倾计都方便。食放题最紧要总类要多,样样野都要新鲜,我地叫左刺身,好新鲜,好鲜甜,同埋厚度适中,食多2转刺身就值回本啦。熟野食方面都唔执输,我地叫左好多炸野食,又唔会炸到干身,d嘢食都好入味,虽然唔可可以样样试,但试过都好味道。惊喜环节竟然店员通知大家排队攞乳猪,师傅即场切,个皮都好脆,又香口,我地攞左2份嚟食。最后当然要食至爱的movenpick雪糕做为今餐的结束,好少放题有呢个雪糕,今晚真系惊喜连连,赞!