2021-11-26
尖沙咀山林道附近不嬲都好多嘢食,今次我哋就揾咗间专食西班牙菜嘅餐厅,餐厅嘅装修都非常有特色,有好多霓虹灯,非常之有气氛!Grilled Octopus leg八爪鱼不嬲都系好有口感而且非常鲜甜,喺西班牙菜入面都系非常出名嘅一道菜色,今次那你就是在一个烤八爪鱼脚,佢哋整到出嚟嘅时候非常之香同埋吸引!Scallop ceviche 另外一样前菜我哋都叫咗一个带子,佢哋有一个西班牙特色嘅酸酸地嘅汁,令到个带子更加鲜甜,而且每粒带子都非常之大粒肥美。Monkfish liver 安康鱼肝都系非常特别嘅一种材料,煮完之后非常鲜甜,口感非常细嫩,而且这种油脂非常有维他命A🤭☺️烧黑豚肉呢个真系世界级,猪肉啱入口,迅速带出非常浓郁的烧烤香气,用嚟送啤酒就非常之夹口味,而且真系肉质仲好滑!
Grilled Octopus leg
Scallop ceviche