2022-09-18 52 浏览
大家見到呢間咁特別嘅餐廳名,會唔會聯想到原來係打邊爐呢?😂😂一直聽聞呢間餐廳嘅海鮮好新鮮,我但係今次反而想試吓佢哋最新推介嘅花膠!真係食過返尋味😋😋😋.1. 半隻花膠雞湯 ($288)大家睇吓幅相就知,花膠有幾大塊😘😍感覺淡淡食緊啲骨膠原入肚!無論男士女士都大滿足!除咗花膠好食,雞肉仲非常鮮嫩,雞皮出奇地夠晒薄同埋滑,減緊肥嘅,我都忍唔住食曬😍😍😍雞嘅份量亦都非常充足,夠晒大件!.2. 牛骨汁濃湯牛丸 ($48)一食呢隻牛丸,就諗起食神嘅瀨尿牛丸😂一咬落去新鮮嘅牛骨汁就爆開,我同朋友都忍唔住狂食😍非常推介!👍🏻👍🏻👍🏻鍾意牛丸嘅朋友,一定要去試!.3. 芝士流心牛丸 ($48)身為牛丸控嘅我,見到濃湯牛丸咁好食,忍唔住叫埋芝心牛丸!一咬落去啲芝士即刻爆曬出嚟!呢種口爆嘅感覺好正!😍😍😍.4. 蔬菜麵(辚醬)($28)呢個蔬菜麵啱晒想減肥一族!質感同公仔麵有啲似!👍🏻.5. 蟹籽鮮蝦滑 ($98)呢個鮮蝦滑都冇令我失望,蝦肉味道好出!大家不妨試下!😁😁.總括而言,呢間餐廳食材十分新鮮,最推薦大家試吓花膠雞,啲花膠真係快到你唔信!大家快啲約朋友一齊去尖沙咀試吓!😍😍😍
1. 半隻花膠雞湯 ($288)

2. 牛骨汁濃湯牛丸 ($48)
3. 芝士流心牛丸 ($48)

4. 蔬菜麵(辚醬)($28)
呢個蔬菜麵啱晒想減肥一族!質感同公仔麵有啲似!👍🏻
5. 蟹籽鮮蝦滑 ($98)
呢個鮮蝦滑都冇令我失望,蝦肉味道好出!大家不妨試下!😁😁