2024-08-04
💥纯天然鱼汤💥首先饮吓佢哋嘅鱼汤,一饮落口就感受到鱼骨与姜嘅美味,汤底清新,完全无添加,几肯定人工熬煮嘅味道,每次用四至五个小时嘅功夫嚟制作,充满骨胶原嘅旨 味,饮吓真系震撼㗎👍🏽💥Omakase Spring Menu 💥再试吓Omakase Spring Menu,虽然价钱$1780/人,不过佢包括嘅每款餐点都超级丰富,无论系寿司定系铁板烧都好吃到爆,真心觉得性价比超高😋💥北海道松叶蟹配土佐醋果冻💥正所谓「松叶蟹一旦食,永世不会忘」,松叶蟹肉鲜味十足,配自制嘅土佐醋果冻,每一口都让我享受唔同嘅口感,真系非一般体验👍🏽💥鲷鱼刺身配鲷鱼白子💥鲷鱼刺身配鲷鱼白子,既入口充满鱼油香,细致有弹性嘅鱼肉又唔输给其他高级食材,组合得就系好味😋💥烧吞拿鱼面颊肉寿司,金目鲷寿司💥至于寿司更加唔话你知 ,烧吞拿鱼面颊肉寿司同金目鲷寿司,烧至外面微焦, 鱼肉松软, 食落口就是一种幸福感.😋总之,里木真系一间新开嘅寿司铁板烧店值得推荐,自己会再嚟嘅😍
💥Omakase Spring Menu 💥
💥北海道松叶蟹配土佐醋果冻💥
💥鲷鱼刺身配鲷鱼白子💥
💥烧吞拿鱼面颊肉寿司,金目鲷寿司💥