2023-11-25
有outdoor area嘅bar & restaurant 食得出嘢食冇味精嘢食调味都好食 份量调味岩送酒!👨🏻🍳🤳🏻招牌脆皮猪腩肉配酸椰菓及黄芥末 $98❤️切得好精致 个边炸到好香脆好惹味好似我咁钟意食脆炸嘢嘅实会钟意😋个肉都做到锁汁唔干点黄芥末再加啲酸椰菓丝咁食几好食 份量同味道都岩送酒 可以嗌嚟试吓😽👨🏻🍳🤳🏻西班牙香蒜辣椒煎虾 $108同样系细细份岩送酒嘅小食个虾应该系冰鲜虾 食落弹牙个汁调都几好嘅 油香加蒜香仲有炸蒜好香口👨🏻🍳🤳🏻Seasonal crab menu - 手拆蟹肉蟹粉海胆蕃茄芝士忌廉汁扭卷粉 $208 ❤️呢个期间限定做到12月 !! ❄️(老板话12月仲有圣诞menu好多蟹肉🦀个忌廉汁浓稠适中 有埋蕃茄芝士creamy得嚟酸酸甜甜咁🍅扭卷粉系长幼身通心我觉得几好食👨🏻🍳🤳🏻紫霞仙子Mocktail $78 Calamansi Puree | Pineapple Juice | Lemon Juice | Butterfly Pea Tea | Soda啲饮品名好特别 最后拣咗Mocktail 呢杯微酸好易入口 唔系好重soda岩我👍🏻如果每样嘅份量可
食得出嘢食冇味精
嘢食调味都好食 份量调味岩送酒!
👨🏻🍳🤳🏻招牌脆皮猪腩肉配酸椰菓及黄芥末 $98❤️
切得好精致 个边炸到好香脆好惹味