装修风格典雅😍口味更迎合香港人‼️💖〰️〰️〰️〰️〰️👅 #yumyumfood尖沙咀✨今次黎到𝚃𝙰𝙶𝙻𝙸𝙽𝙴依间印度餐厅再食过🇮🇳,佢地环境唔算大,但装修风格时尚别致,感觉特别舒适,气氛一流❤️‍🔥✨一坐低就会放左啲脆脆𝚌𝚘𝚗𝚎上枱,连同辣酱同青酱,啲𝚌𝚘𝚗𝚎本身有小小咸味 几脆口,但系两款酱都唔太啱我地口味🤣✨𝙱𝚞𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚌𝚑𝚒𝚌𝚔𝚎𝚗偏酸甜带小小辣,鸡件好多亦好嫩滑👍🏻𝚃𝚛𝚞𝚏𝚏𝚕𝚎 𝚗𝚊𝚊𝚗好香浓黑松露味😻食落烟韧有咬口😋有啲油腻但配埋𝙱𝚞𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚌𝚑𝚒𝚌𝚔𝚎𝚗一样咁正❣️✨烤羊肉有惊喜🔥膻味唔重,肉质松软好𝚓𝚞𝚒𝚌𝚢调味亦啱啱好👍🏻𝚗𝚊𝚌𝚑𝚘𝚜上面舖满牛肉碎 芝士同青红椒,额外仲跟咗莎莎酱 牛油果酱同酸忌廉,整体味道都唔错,但可惜食落唔够脆已经淋淋地,芝士亦已变硬,口感一般~✨印度香米又系必食,食落粒粒分明,印度香料亦好香口入味,满满嘅淀粉质,特别滋味🥳饮品方便嗌左三杯𝙻𝚊𝚜𝚜𝚒,三款都唔同口味,乳酪味浓郁,甜度啱啱好又唔会假🤣个人推荐芒果口味💛🍴𝙱𝚞𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚌𝚑𝚒𝚌𝚔𝚎𝚗 $𝟷𝟸𝟾🍴𝚃𝚛𝚞𝚏𝚏𝚕𝚎 𝚗𝚊𝚊𝚗 $𝟹𝟾🍴𝙻𝚊𝚖𝚋 𝚜𝚎𝚎𝚔𝚑 𝚔𝚎𝚋𝚊𝚋 $𝟷𝟹𝟾🍴𝙱𝚎𝚎𝚏 𝚗𝚊𝚌𝚑𝚘𝚜
装修风格典雅😍口味更迎合香港人‼️💖
〰️〰️〰️〰️〰️
👅 #yumyumfood尖沙咀

🍴𝙱𝚞𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚌𝚑𝚒𝚌𝚔𝚎𝚗 $𝟷𝟸𝟾
🍴𝚃𝚛𝚞𝚏𝚏𝚕𝚎 𝚗𝚊𝚊𝚗 $𝟹𝟾
🍴𝙻𝚊𝚖𝚋 𝚜𝚎𝚎𝚔𝚑 𝚔𝚎𝚋𝚊𝚋 $𝟷𝟹𝟾
🍴𝙱𝚎𝚎𝚏 𝚗𝚊𝚌𝚑𝚘𝚜 $𝟷𝟸𝟾
🍴𝚅𝚎𝚐𝚎𝚝𝚊𝚋𝚕𝚎 𝚋𝚒𝚛𝚢𝚊𝚗𝚒 $𝟷𝟹𝟾
🍴𝙼𝚊𝚗𝚐𝚘/𝚁𝚘𝚜𝚎/𝚂𝚝𝚛𝚊𝚠𝚋𝚎𝚛𝚛𝚢 𝙻𝚊𝚜𝚜𝚒 $𝟺𝟾

📍𝚃𝚊𝚐𝚕𝚒𝚗𝚎 𝚁𝚎𝚜𝚝𝚊𝚞𝚛𝚊𝚗𝚝 𝚊𝚗𝚍 𝙱𝚊𝚛
🔍尖沙咀宝勒巷10号10 PRAT 4楼