餐厅: Luna Bar & Restaurant
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-09-23 187 浏览
尖东方向么地道附近有间位置比较隐蔽嘅天地泰国餐厅同埋酒吧入到去觉得啲音乐好啱听,仲有个大萤幕餐厅装潢系新式嘅泰国酒吧感觉灯光、装修、餐具等等氛围到感觉好好仲会有啲植物点缀见到有outdoor位置,狗狗friendly仲有啲VIP房,但入面大唔大就唔清楚啦有得掟镖🎯又有得饮酒🍸 见到冇特别嘅套餐咁我就分开散叫食物了泰式木瓜沙律钟意呢度嘅青木瓜沙律青木瓜非常之新鲜唔会太辣,啱啱好,适合香港人嘅口味泰式串烧呢一款系猪牛羊各两串份量都真系唔少啊泰式家乡煎蚝仔蛋呢个反而喺香港比较少食估唔到泰式嘅家乡系会煎蚝仔蛋㗎🤣蛋香比较浓 而且蚝嘅份量非常之多粒粒大大粒配搭佢嘅泰国味道特色辣椒酱,超正注意,呢个份量非常之大!最后我哋系食唔晒㗎🥹原个菠萝海鲜炒饭完个菠萝炒饭,菠萝烧到好软熟师傅工架十足,炒饭炒到粒粒分明配料好足料!提子、肉松、腰果等等饮品方最近因为戒饮咗酒,所以点咗泰式奶茶泰式奶茶喺水准以上下次一班人聚会,我觉得可以过嚟呢度食物几好,真正relax,又坐得几舒服

尖东方向么地道附近有间位置比较隐蔽嘅天地
泰国餐厅同埋酒吧

入到去觉得啲音乐好啱听,仲有个大萤幕
餐厅装潢系新式嘅泰国酒吧感觉
灯光、装修、餐具等等氛围到感觉好好
仲会有啲植物点缀
见到有outdoor位置,狗狗friendly
仲有啲VIP房,但入面大唔大就唔清楚啦
有得掟镖🎯又有得饮酒🍸

见到冇特别嘅套餐
咁我就分开散叫食物了

泰式木瓜沙律
钟意呢度嘅青木瓜沙律
青木瓜非常之新鲜
唔会太辣,啱啱好,适合香港人嘅口味

泰式串烧
呢一款系猪牛羊各两串
份量都真系唔少啊

泰式家乡煎蚝仔蛋
呢个反而喺香港比较少食
估唔到泰式嘅家乡系会煎蚝仔蛋㗎🤣
蛋香比较浓 而且蚝嘅份量非常之多
粒粒大大粒
配搭佢嘅泰国味道特色辣椒酱,超正
注意,呢个份量非常之大!
最后我哋系食唔晒㗎🥹

原个菠萝海鲜炒饭
完个菠萝炒饭,菠萝烧到好软熟
师傅工架十足,炒饭炒到粒粒分明
配料好足料!
提子、肉松、腰果等等

饮品方最近因为戒饮咗酒,所以点咗泰式奶茶
泰式奶茶喺水准以上

下次一班人聚会,我觉得可以过嚟呢度
食物几好,真正relax,又坐得几舒服
2024-09-17