2023-06-23
烧肉店嘅装饰充满住满满嘅露营布置⛺️就连椅子,餐具碗碟等都系露营用品🫢所以比人有种indoor camping feel😎🔺全牛特选拼盘 $458拼盘总共有5款,每款大约有4块左右🙌🏻1️⃣牛三筋: 牛味唔算好重但偏淋2️⃣薄切香葱牛舌 : 烧完入口好香,而肥肉较多同牛味就重啲😙3️⃣雪花牛小排: 油脂分配岩岩好系一半半🤭牛肉好淋但唔会腻,而牛味唔算好重🫶🏻4️⃣牛胸腹: 呢款就相对较普通,冇其他牛肉咁嫩👀5️⃣牛肋肉: 呢款牛肉好推❣️入口系有好多汁而且口腔系充满油脂🤩牛味又适中~🔺松阪猪颈肉 $98叫咗咁多牛肉就另外叫咗猪肉🐷猪颈肉较有咬口但都算淋嘅🙌🏻而猪味唔太重🔺蒜蓉牛油金菇🧈 $38较弱牛油反而有一大堆生蒜🧄所以蒜蓉味真系好重,每条金菇都可以有满满嘅蒜🤭🔺松叶蟹肉蟹膏拌饭🦀 $88见到有蟹肉同蟹膏必须要叫了😍一上碟店员就叫我地要捞好再烧6-8分钟🙌🏻成个饭真系有满满的蟹肉仲有少少蟹膏味😚再加上蛋同葱系好夹的但份量就相对较少了🥹🔺巨峰提子可尔必思🍇 $38食咁多烧肉当然要叫返杯饮品啦😆呢杯饮品都几解渴而且巨峰味都出~
🔺全牛特选拼盘 $458
拼盘总共有5款,每款大约有4块左右🙌🏻