2024-04-21 63 浏览
📍尖沙咀-HANA Korean Restaurant竟然香港都有韩国粥食?🇰🇷今日同大家分享位于尖沙咀嘅一间小店!佢正正系喺韩国街入边 所以地理位置都好方便 而且食物质素都好高 想同大家介绍吓❤️🇰🇷✨🍚釜山鲜鲍鱼粥 $138呢个鲍鱼粥真系劲有鲜味!而且厨师系落咗原只鲍鱼🥹🥹❤️真系劲足料 推介大家食!🍲泡菜章鱼粥 $128如果钟意食比较重口味嘅朋友仔我会推介呢一个泡菜章鱼粥🐙~ 食落去比起啱啱嘅鲍鱼粥会更加有多一番层次感 会多咗泡菜𠮶种味道 都真系唔错!❤️✨🥟韩国鲍鱼煎饺子 $82/5只食韩国嘢一定唔可以少得小食!外边煎到好脆身 入边好足料!又系有鲍鱼喺入边 真系feel到呢间小店嘅真材实料♪( ´θ`)ノ———📍尖沙咀-HANA Korean Restaurant地址: 尖沙咀金巴利街1E号地舖#gluttonlifecafe #gluttonlife尖沙咀#尖沙咀 #hkfoodie #yummy #food #cafe #hkcafe #hkfood #hkgoodblogger #chill #香港韩国粥
📍尖沙咀-HANA Korean Restaurant

🍚釜山鲜鲍鱼粥 $138