尖沙咀高性价比铁板烧餐厅 — 灜铁板烧今次去咗尖沙咀嘅「瀛」铁板烧 ,地点好方便喺尖沙咀A出口海港城附近,环境好阔落,设有吧枱位置,可以睇住师傅嘅手势~🥚黑鱼子鹅肝茶碗蒸师傅会喺我哋前面煎香鹅肝,再于席前蒸煮个蒸蛋,蒸蛋好嫩滑,加上黑鱼籽同鹅肝,咸香十足😋 而且带有鹅肝嘅油香,好食!🥗沙律菜有秋葵、车厘茄、火龙果同其他新鲜蔬菜,用醋汁调味,酸酸地好开胃🦐沙巴野生大海虎虾非常新鲜,肉质鲜嫩多汁,加上牛油酱汁的调味更加美味。煎熟后,可以连头一齐食,虾肉口感好爽口弹牙!🐚黑松露鲍鱼系佢地嘅另一道招牌菜。鲍鱼的口感弹牙,搭配三文鱼籽和黑松露酱非常正🤤师傅会喺铁板上烹调鲍鱼,鲍鱼保持著软心状态,但外层就弹牙十足,配上香浓的黑松露酱,令人好满足!🐮佐贺和牛薄烧和牛和牛肉香气四溢,入口即溶。加上炸蒜粒包咗喺和牛里面,口感丰富!🍚灜の炒饭饭粒炒至干身,粒粒分明,加入左香葱、小虾米同鸡蛋等,最特别嘅系,佢哋喺炒饭入边加入咗沙律酱,令成个味道更加丰富!🥬炒野菜炒野菜有好多爽口嘅芽菜~食完晒所有嘢之后,店员会奉上味噌汤同埋甜品俾我哋,甜品系开心果雪糕🍦奶味较重,而且都食到开心果粒地址:灜铁板烧尖沙咀海防道3
尖沙咀高性价比铁板烧餐厅 — 灜铁板烧

🥚黑鱼子鹅肝茶碗蒸

🥗沙律菜

🦐沙巴野生大海虎虾

🐚黑松露鲍鱼

🐮佐贺和牛薄烧

🍚灜の炒饭

🥬炒野菜
炒野菜有好多爽口嘅芽菜~

地址:灜铁板烧
尖沙咀海防道38-40号中达大厦7楼。