2020-07-02
系尖沙咀食寿司嘅话价钱都唔平,而德美寿司嘅价钱都算合理,加上质素几好,食物种类有好多选择,所以整体黎讲都好推荐嫁!**********<寿司盛合 美> $218个寿司盛合好丰富,有呑拿鱼、油甘鱼、三文鱼、赤贝、池鱼、牧丹虾、帆立贝、三文鱼子、海胆、星海鳗同埋拖罗茸卷!寿司上嘅刺身好厚切,每旧都胀卜卜,一啖过食一旧好满足😂最有惊喜嘅竟然系三文鱼子寿司,平时都唔会特登叫黎食,但依度嘅三文鱼子好鲜甜,唔会有腥味!**********<烧腐皮饺子(自家制)> $49见佢写住自家制所以就叫黎试下,原来系用左腐皮代替平时嘅饺子皮,所以食落更加脆口,里面包左墨鱼胶嘅内馅,口感好弹牙,面层扫左一层甜酱油,味道好夹!**********<明太子茶渍饭> $72依个茶渍饭就有少少失望,个茶比较浓味,所以泡饭食嘅话有啲难入口,会有少少苦涩味,系要捞埋明太子食先至无重茶味!同埋仲加左好多脆米,个人觉得个口感有啲奇怪,滑溜溜咁唔系太夹!🙈
<寿司盛合 美> $218
<烧腐皮饺子(自家制)> $49