位于尖沙咀嘅秋田刺身日本料理🎌之前食过一次都觉得好正,前排同朋友再嚟食😛餐厅主打摆盘精美、高质嘅寿司同刺身🍣装潢以金色、黑色作主调,华丽而不失时尚感😎系约会、庆祝纪念日嘅好选择😍今次我试咗佢嘅札幌渔港二人前套餐🥢套餐有小食、沙律、和风烧物料理、甲罗烧、浜烧料理、食事同甜品😍劲丰盛😚餐前小食有水云海草、蟹膏豆腐、渍物淮山渍、腌黄萝卜、木鱼蒜头🧄味道浓烈,咸咸酸酸够开胃,加上季节沙律🥗清新之余放满咗胡麻酱,劲juicy💦澳洲顶级牛胸肋骨肉自选和风烧物料理我哋拣咗澳洲顶级牛胸肋骨肉🐮牛肉口感嫩滑,油香味极浓,鲜嫩多汁💦另外会跟埋辣椒丝、日本芥末、蒜片、青柠,比大家加埋同牛一齐食😛人气蟹味噌甲罗烧甲罗烧上面有蟹肉、蟹籽、葱花,满满蟹味🦀蟹膏味道浓甜,跟埋脆多士,将蟹膏放上一齐食更滋味😋日本生蚝刺身用上岩手县米崎蚝🦪蚝身肥美大大只,肉质鲜味😛淡淡海水味🌊亦可以变成烧日本生蚝🦪一样鲜甜回甘😋三点浜烧分别有鲜活南非鲍鱼、北海道帆立贝、函馆北寄贝😍海水嘅咸鲜同烧烤嘅香气混杂埋一齐,鲜甜无比😚三款都口感弹牙,师傅仲会加入不同调味料,令到鲜味更突出🤩火炙香葱三色迷你海鲜丼其中一款食事拣咗海鲜丼🍚有三款炙烧
位于尖沙咀嘅秋田刺身日本料理🎌之前食过一次都觉得好正,前排同朋友再嚟食😛餐厅主打摆盘精美、高质嘅寿司刺身🍣装潢以金色、黑色作主调,华丽而不失时尚感😎系约会、庆祝纪念日嘅好选择😍今次我试咗佢嘅札幌渔港二人前套餐🥢套餐有小食、沙律、和风烧物料理、甲罗烧、浜烧料理、食事同甜品😍劲丰盛😚

澳洲顶级牛胸肋骨肉

人气蟹味噌甲罗烧

日本生蚝刺身

三点浜烧

火炙香葱三色迷你海鲜丼
其中一款食事拣咗海鲜丼🍚有三款炙烧过嘅刺身🔥非常肥美🤤

鲜蟹肉明太子蛋黄酱冷乌冬
另一款食事拣咗冷乌冬,鲜甜蟹肉加上咸香明太子,味道丰富😛乌冬弹牙,每一条都沾满蛋黄酱🥚

最后甜品系咖啡味雪糕🍨同埋抹茶奶冻🍵奶冻上面有大大粒红豆🫘够晒大满足🥳