2024-08-11 159 浏览
之前食过双鱼小姐嘅散水饼,今日嚟到尖沙咀,买返盒返屋企先 😏 呢度主打自家制嘅手工甜品,有齐蛋糕🧁、曲奇🍪、松饼同埋手工饮品。钟意食甜品嘅唔好错过呀😍平时食一件蛋糕好似有少少邪恶感,买返杯罐子蛋糕, tea time 食就啱晒啦🤭 美禄恐龙焦糖果仁轻奶油罐子蛋糕口感丰富,最上层以美禄粉、焦糖同果仁为主,入口脆卜卜,中间仲有香滑嘅cream,碗埋最底嘅蛋糕,每层都有惊喜呀~曲奇方面,都有好多唔同嘅口味,今日忍唔住买咗只熊仔🐻曲奇,造型实在太得意啦。最后仲买咗盒铁罐礼盒,一盒有齐三款口味,除咗有原味榛子,仲有伯爵茶榛子同埋海盐黑朱古力榛子,用咗低糖配方,口感酥脆之外,仲啖啖都有榛子嘅香味。我就最钟意海盐黑朱古力榛子,海盐同黑朱古力系 perfect match 呀! ✨美禄恐龙焦糖果仁轻奶油罐子蛋糕✨无花果燕麦软曲奇✨泰迪熊朱古力曲奇✨手工榛子牛油曲奇铁罐礼盒
美禄恐龙焦糖果仁轻奶油罐子蛋糕

✨美禄恐龙焦糖果仁轻奶油罐子蛋糕