2022-07-20
饮酒都有omakase🍻?尖沙咀呢间酒吧餐厅有唔少酒精饮品,但特别一定要试吓店员推荐嘅omakase cocktails🍹对于饮酒唔叻嘅人喺一个好尝试💖餐厅主打自家制8吋pizza、意粉、鸡翼小食等等。3pm-8pm仲做紧Happy Hour放工绝对可以松一松😌🔸芝士焗肉酱千层面 $118热辣辣出炉卖相已经好吸引,放满劲多邪恶芝士😍肉酱亦非常足料,酸甜味适中茄味浓郁🍅,但一定要趁热食因为冻左芝士就痴埋一堆,好难分开食到!🔸香蒜蜜糖鸡翼 & 烧烤酱鸡翼 $82 /6件鸡翼都喺呢到必食推荐🙌🏻一共有8款口味,例如水牛城、椒盐、香蒜蜜糖、泰式、咸蛋黄、纽奥良、四川麻辣同烧烤酱。可以叫4件/6件/15件,一班人真喺可以叫晒咁多只味😂即叫即炸鸡皮够脆,内里仲有丰富肉汁!香蒜蜜糖好似食紧韩式炸鸡feel🍗香浓又惹味,BBQ酱偏浓味啱重口味人士🤤!🔸咸蛋黄薯条 $75薯条送酒真喺一流,呢款就够咸香脆口⚡️入口有浓浓咸蛋黄味!但再多啲咸蛋黄会再开心啲🫢~🔸 omakase cocktails $125肥仔饮酒唔叻店员推荐呢杯真喺无介绍错❤️🔥超啱我心水。每杯酒可以直接表达想要甜/酸/浓度高嘅酒,想要咩味
🔸芝士焗肉酱千层面 $118
🔸香蒜蜜糖鸡翼 & 烧烤酱鸡翼 $82 /6件
🔸咸蛋黄薯条 $75
🔸 omakase cocktails $125
肥仔饮酒唔叻店员推荐呢杯真喺无介绍错❤️🔥超啱我心水。每杯酒可以直接表达想要甜/酸/浓度高嘅酒,想要咩味道类型嘅酒🍾再由Bartender即调制一杯合你心意嘅款式✨
🔸Strawberry Punch $58
另一杯就叫普通Mocktail,加上薄荷叶榇托,味道酸甜似杂莓汁~