2024-05-08
📍 牛站(駅)麻辣火锅放题 尖沙咀加连威老道2-6号爱宾商业大厦1楼102号舖🍒点评时间香港人最中意打边炉,我都唔例外🤣呢间火锅店私心推介💕 成日长期爆满,谂左好耐介唔介绍比大家好🤭今次试左SRF美国极黑和牛套餐$298一位 任饮任食120分钟晚市放题😋有多款汤底选择,+$48可以转鸳鸯锅最新仲有花胶汤鸡锅底,够哂滋润啊SRF和牛肉味浓厚,大大片绝不手软👍🏻除了主打的SRF和牛外,亦有牛板腱、牛肩胛、封门柳、猪五花、羊肉片,啱哂食肉兽🫢自助区有各种各类嘅蔬菜和丸类,还有熟食小龙虾🦞最惊喜系有放题店必嗌嘅芝麻鸡翼💗饮品区除左一般汽水、冷泡茶等仲有自家制台式珍珠奶茶🧋❗️同埋任饮啤酒、清酒、梅酒🍻甜品区有乳酪、泡芙、布甸、自助软雪糕仲有Haagen-Dazs雪糕杯真系多到食唔哂🤣下次要再encore🤓#foodie #foodiehk #hkfoodie #hkfood #foodbloggers #hkfoodbloggers #hkgirl #instagood #foodlovers #globaleats #eathk #sisterhood #foodhunter #foodhun
📍 牛站(駅)麻辣火锅放题
尖沙咀加连威老道2-6号爱宾商业大厦1楼102号舖
🍒点评时间
香港人最中意打边炉,我都唔例外🤣
呢间火锅店私心推介💕
成日长期爆满,谂左好耐介唔介绍比大家好🤭
今次试左SRF美国极黑和牛套餐
$298一位 任饮任食120分钟晚市放题😋
有多款汤底选择,+$48可以转鸳鸯锅
最新仲有花胶汤鸡锅底,够哂滋润啊
SRF和牛肉味浓厚,大大片绝不手软👍🏻
自助区有各种各类嘅蔬菜和丸类,还有熟食小龙虾🦞
最惊喜系有放题店必嗌嘅芝麻鸡翼💗
饮品区除左一般汽水、冷泡茶等
仲有自家制台式珍珠奶茶🧋
❗️同埋任饮啤酒、清酒、梅酒🍻
甜品区有乳酪、泡芙、布甸、自助软雪糕
仲有Haagen-Dazs雪糕杯
真系多到食唔哂🤣下次要再encore🤓
#foodie #foodiehk #hkfoodie #hkfood #foodbloggers #hkfoodbloggers #hkgirl #instagood #foodlovers #globaleats #eathk #sisterhood #foodhunter #foodhunterhk #cafe #cafehk #打卡cafe #eatwithmaruko