北京片皮鸭($128) + 素食三文鱼拼盘($68) + 香煎腐皮卷($58) + 鲜竹蒸牛肉球($48) + 意大利香草忌廉天使面($118) + 黑松露萝卜糕($48) + 花生咸蛋汤丸($28) + (晚市/另加一)有时素食比人感觉系清淡冇乜味,仲噏来噏去都系啲酸斋呀芋头鱼🤣新派素食改晒我嘅素食概念,设计同创意大开眼戒🙉而且平时食得肥腻,有时食吓素食都几好😌🥒🥕约素食friend尖沙咀食饭,开Openrice search到呢间新开嘅素食餐厅,最钟意试新嘢即刻去🙋🏻‍♀️店舖地方不大,装潢简约,店员招呼极贴心同非常有礼貌👏🏻👏🏻餐牌上有列明奶蛋蜂蜜素食物,素食friend表示基本上任何类别素食人仕都可放心食用🫶🏻北京片皮鸭系呢度招牌菜,鸭系大豆纤维做嘅素肉,卖相骨子,微脆,加埋青瓜条、红椒、黄椒、甜甜地嘅酱,好味又靓☺️素食三文鱼拼盘,其实系蒟蒻嚟,卖相好似😆另外鲍鱼片口感爽口;鲜竹蒸牛肉球入口好松化好好食😋有惊喜!推介❤️黑松露萝卜糕冇腊味腊肉所以冇咁肥腻,唔会一旧粉👌🏻意大利香草忌廉天使面,香草提起咗个味,酱汁浓稠充满奶香忌廉香,天使面有一定韧性,好食🍝第一次食汤丸馅有咸蛋,都几夹

有时素食比人感觉系清淡冇乜味,仲噏来噏去都系啲酸斋呀芋头鱼🤣新派素食改晒我嘅素食概念,设计同创意大开眼戒🙉而且平时食得肥腻,有时食吓素食都几好😌🥒🥕约素食friend尖沙咀食饭,开Openrice search到呢间新开嘅素食餐厅,最钟意试新嘢即刻去🙋🏻‍♀️店舖地方不大,装潢简约,店员招呼极贴心同非常有礼貌👏🏻👏🏻餐牌上有列明奶蛋蜂蜜素食物,素食friend表示基本上任何类别素食人仕都可放心食用🫶🏻北京片皮鸭系呢度招牌菜,鸭系大豆纤维做嘅素肉,卖相骨子,微脆,加埋青瓜条、红椒、黄椒、甜甜地嘅酱,好味又靓☺️素食三文鱼拼盘,其实系蒟蒻嚟,卖相好似😆另外鲍鱼片口感爽口;鲜竹蒸牛肉球入口好松化好好食😋有惊喜!推介❤️黑松露萝卜糕冇腊味腊肉所以冇咁肥腻,唔会一旧粉👌🏻意大利香草忌廉天使面,香草提起咗个味,酱汁浓稠充满奶香忌廉香,天使面有一定韧性,好食🍝第一次食汤丸馅有咸蛋,都几夹,如果个皮再烟靭啲就perfect池😙整体食得出背后团队花咗好多心机烹调,出品有诚意,又有唔同款式选择,唔会hea用半成品同现成化学酱汁;依家要揾好味嘅素食真系唔容易,呢间食物质素同味道都值得推荐,服务又非常好❣️非素食去都highly recommend🔥🔥🔥
香煎腐皮卷
素食三文鱼拼盘